Particulier opdrachtgeverschap

De laatste jaren richt ik me steeds meer op het ontwerpen van particuliere woonhuizen. Veel gemeenten bieden hier steeds meer mogelijkheden toe.
Met mij als architect krijg je geen kant en klaar standaard ontwerp. Samen zoeken we naar een oplossing die heel specifiek aansluit op de individuele wensen. Het bouwen van je eigen huis is het verwezenlijken van een droom, en dus meer dan het kiezen van een standaard huis uit een catalogus. Ik ben ervan overtuigd dat ik dit maatwerk ontwerp zeer efficiënt en voor een concurrerende prijs kan realiseren.

Naast het intensieve ontwerpproces begeleid ik het gehele (complexe) bouwproces met alle stappen van vergunningen en aanbesteding. Hierdoor ben jij als opdrachtgever maximaal ontzorgd.

Het ontwerpen van iemands woning is een persoonlijke aangelegenheid: om tot het beste resultaat te komen is het van belang om een goed gevoel van de wensen van jou als opdrachtgever te hebben. Het is daarom belangrijk dat je het gevoel hebt dat het mogelijk is om over alle zaken die van belang zijn voor het ontwerp, te kunnen praten, en wederzijds vertrouwen te voelen. Ik ben ervan overtuigd, dat deze “klik” één van de belangrijkste voorwaarden, om het “maatkostuum” te kunnen maken dat het eigen huis is.
In de download hieronder worden de verschillende fases uitgebreid beschreven, zodat voor beide
partijen duidelijk is wat er verwacht kan worden. Hierbij wordt ook vermeld wat er per fase van jou als opdrachtgever wordt verwacht, en wat het resultaat van elke fase is.