Kavel nieuwbouw architect

Zelf richt ik mij op het ontwerp van de woning en het interieur. Het voordeel hiervan is dat ik een heel goed luisterend oor heb en graag mijn creatieve geest wil delen. Hierdoor ontstaat de ideale situatie waarbij het gehele project goed doordacht is. Een architect die zich richt op nieuwbouw projecten, moet iemand zijn die de plannen voor gebouwen ontwerpt en op de uitvoering daarvan toezicht houdt. Er bestaat een zogeheten architectenregister. Hierin staan alle architecten die ook daadwerkelijk de titel architect mogen voeren. De toelatingseisen zijn in de loop der jaren aangescherpt. Hierdoor wordt de titel beter beschermt en krijgt u ook echt te maken met een gediplomeerd architect. Wij hebben hier veel ervaring en mogen deze titel ook dragen. Dankzij deze voordelen weten wij ook het niet moet gaan tijdens een nieuwbouw project. Daarom is het altijd verstandig om samen met een architect aan een nieuwbouw project te beginnen.

Op zoek naar aan kavel architect in Amsterdam?

Ik ben Jan Hoedemaker en zit al meer dan 20 jaar in het vak. De laatste paar jaren krijg ik steeds meer vraag naar nieuwbouw projecten. Het meest ideale is wanneer ik direct betrokken ben, na de aanschaf van de kavel. In deze fase kan ik helpen als zijnde nieuwbouw architect. Deze rol is een veel omvattende rol. Het samen bedenken van de kavel inrichting, ontwerp van de woning en de interieur bepaling.
Daarnaast heb ik genoeg mensen om mij heen die helpen met tuinarchitectuur en zo wordt de gehele kavel ingericht. Het kan zo zijn dat u denkt dat het redelijk eenvoudig is. Alleen wij willen graag dat alle wensen worden besproken. Het is dan van belang dat wij een duidelijke adviserende rol gaan spelen. Wij willen u namelijk zo goed mogelijk kunnen helpen!

Heeft u vragen ?