Architect Amsterdam IJburg

Als zelfstandig architect met veel ervaring ben ik actief in tal van branches. Projecten dat ik zoal uitvoer zijn bouwprojecten, veel nieuwbouw projecten, her indeling van de woning en/of kantoorruimtes. De nieuwbouw projecten vinden zich veelal in de omgeving van Amsterdam plaats. Door de komst van Amsterdam IJburg komt er steeds meer vraag vanuit dat deel van Amsterdam. Wanneer u een kavel koopt en daarbij zoekt naar een nieuwbouw architect die u kan ondersteunen kom ik om de hoek kijken. De laatste jaren ben ik mij met veel plezier  gaan toeleggen op het ontwerpen van woningen voor particulieren. Amsterdam geeft mij veel inspiratie en ik vind het fijn om architecturale projecten in Amsterdam uit te voeren. Ik voel mij daarom ook steeds meer een nieuwbouw architect. Inmiddels zijn er een aanzienlijk aantal woningen gerealiseerd door Jan Hoedemaker.

Architectuur in Amsterdam IJburg

Amsterdam IJburg kent verschillende architecturale ontwerpen. Dit maakt het voor mij als architect een bijzonder leuke omgeving om te werken. Of het nu gaat om herindeling van het huis of vanaf de start, ik zorg dat wij beiden zeer tevreden zijn met het behaalde resultaat. Het ontwikkelen van projecten die betrekking hebben op de nieuwbouw van architecturale ontwerpen zitten in een toenemende fase in Amsterdam IJburg. Voorheen ben ik actief geweest op Curaçao voor het ontwikkelen van nieuwbouw projecten. Mijn creatieve geest samen met mijn luisterend oor dragen er toe bij dat de projecten die worden opgeleverd altijd een groot succes zijn.
Hiernaast een kleine greep uit mijn nieuwbouw architectuur projecten. De eerste is een project in IJburg, de tweede die u ziet is afkomstig van Curaçao en de laatste is eveneens gerealiseerd in IJburg.

Architect Amsterdam

Vragen of interesse?

Als er vragen zijn kun je mij via de onderstaande gegevens bereiken:
Postadres: Rapenburg 54b, 1011 TZ, Amsterdam
Bezoekadres: Van Reenenstraat 17, 1051 JA, Amsterdam
 (+31) 06-81913736